Van Zoest en technische staf blijven bij sv DONK

  •   keer gelezen   Sport

gouda • sv DONK verlengt met hoofdtrainer Pieter van Zoest en de complete technische staf van de A-selectie. “We zijn wederzijds heel tevreden over de samenwerking en zien beiden voldoende groeipotentie.”

“Onze jonge en talentvolle selectiegroep kan onder leiding van Pieter nog de nodige stappen maken”, meldt het bestuur aangaande de nieuwe overeenkomst, die tot en met het seizoen 2022-2023 loopt. “Pieter zal dan zijn vijfde contractjaar bij DONK in gaan, waarin we de overstap naar het zaterdagvoetbal zullen maken. Laten we overigens hopen dat de huidige competitie weer hervat en afgemaakt gaat worden.”

Stabiliteit

DONK 1 deelt de koppositie in de tweede klasse met HBC uit Heemstede. DONK 2 deelt in de reserve hoofdklasse de tweede positie. Alle mogelijkheden liggen in dit seizoen dus nog open. “De samenwerking met de overige leden van de technische, medische en begeleidende staf verloopt voor alle partijen ook naar volle tevredenheid. Met assistenten John Olsthoorn, Remco Overkamp, Menno de Jong, Patrick de Blok en Jurgen Paap praten we de komende weken. Datzelfde geldt voor de samenwerking met de fysiotherapeuten en hersteltrainers van Fysio Visiq onder leiding van Dick Bouwman. Van sportverzorger Fred Klomp gaan we na dit seizoen afscheid nemen. Fred heeft zijn verblijf meerdere keren verlengd, maar daar gaat nu echt een einde aan komen. Al met al een zeer positieve ontwikkeling die stabiliteit waarborgt: een vertrouwde trainer met een succesvolle werkwijze en de verdere begeleiding die bestaat uit betrokken Donkianen met een spelersachtergrond.”

Marianka Peters
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten