Het programma van Koningsnacht en Koningsdag in Gouda is bekendgemaakt. Dit jaar organiseert Gouds Geluk voor het eerst beide evenementen op de Markt.
Het programma van Koningsnacht en Koningsdag in Gouda is bekendgemaakt. Dit jaar organiseert Gouds Geluk voor het eerst beide evenementen op de Markt. Foto: Sandra Zeilstra

Koningsnacht in Gouda: dit is de line-up

Nieuws 10.453 keer gelezen

GOUDA • Het programma van Koningsnacht is bekend: Joël Borelli is de hoofdact en Het Foute Uur van Qmusic komt dit jaar naar Gouda. Wat moet je vooral niets missen? Bekijk de line-up en handige informatie. 

Goed om te weten: ook dit jaar is het evenement op de Markt gratis te bezoeken. Ondanks de fors gestegen kosten is het de nieuwe organisatie gelukt. Mede dankzij bijdragen van de gemeente, partners en vrijwilligers. 

Op vrijdag 26 april ligt de focus tijdens Koningsnacht op muziek. Van 19.00 tot 01.00 is de Markt het toneel van Koningsnacht, compleet met een lichtshow. 

Bij twee grote bars kunnen bezoekers terecht voor drankjes. Dit jaar sluiten verschillende horecagelegenheden zich bij het evenement aan. 

Programma podium:
19:00 - 20:00         | The Golden Boys
20:00 - 21:00          | Waterproof Shampoo
21:00 - 21:30          | Fresh Coast
21:30 - 22:30          | Joël Borelli
22:30 - 23:00          | Fresh Coast
23:00 - 00:00          | Waterproof Shampoo
00:00 - 01:00          | Qmusic Het Foute Uur

Handig om te weten
Let op: Koningsnacht en Koningsdag zijn beiden pin-only evenementen. Bij de bars kan direct met pin worden betaald en er hoeven geen muntjes te worden gekocht.

Neem je beker mee
Daarnaast roept de organisatie bezoekers op om, wanneer ze deze hebben, een ‘Less Mess Bekers’ mee te nemen. Dit zijn hardcups die eerder bij andere Goudse evenementen ook zijn gebruikt.
Hoe het werkt: als bezoekers deze hardcups zonder schade inleveren bij hun eerste bestelling, dan krijgen ze er een nieuwe voor terug. De oude beker wordt door de leverancier gespoeld en tijdens een ander evenement weer ingezet, in het kader van duurzaamheid. Bezoekers die geen Less Mess Beker meenemen betalen 1 euro voor hun eerste beker.

Kijk voor meer informatie op www.oranje-geluk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden