Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe Business Club Groene Hart wil Duurzaamheidsaward 2022 uitreiken

30 jun, 14:44 Algemeen 61 keer gelezen

REGIO • Sinds 13 april is het Groene Hart een kersverse Business Club rijker: De Business Club Groene Hart, met als standplaats Stolwijk, is begin dit jaar gestart op initiatief van Frank Streefland.

Velen kennen hem al als ondernemer en chef-kok van restaurant De Nieuwe Polderkeuken, bistro De Polderkamer en de Poldercatering. Nu hij al tien jaar succesvol is, vond Frank het tijd om zijn ruime netwerk een níeuw platform te bieden in de vorm van een Business Club.

Zelf is hij met enige regelmaat te gast bij andere zakelijke netwerken, en hij kwam recentelijk tot het inzicht wat hij eigenlijk nog toe zou willen voegen aan zijn ideale ondernemersnetwerk. Na een marktonderzoek en een korte pilot, was de lancering van de Business Club op 13 april 2022 een feit.

Volgende meeting
Interessante sprekers, goede culinaire invulling, een ledenclub die enkel bestaat uit bedrijven met tenminste drie werknemers in loondienst; de Business Club Groene Hart wordt gekenmerkt door kwaliteit, knopen doorhakken, flair en doorzettingsvermogen. Inmiddels al enkele bijeenkomsten en een heuse Haring Party verder, staat 7 september de volgende meeting met als thema Duurzaamheid op het programma.

Op 7 september zal er ook voor de eerste keer een prestigieuze award worden uitgereikt: De Duurzaamheidsaward 2022. Hiervoor kunnen nu de nominatie(s) worden ingestuurd. Om een nominatie in te kunnen sturen, moet men óf al lid te zijn van de Business Club Groene Hart, óf aan de voorwaarden van een lidmaatschap kunnen voldoen. Deze laatste zijn te vinden op www.businessclubgroenehart.nl/lidmaatschap.

Nominaties
Een organisatie kan genomineerd worden als zij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een zakelijk karakter hebben, opereren vanuit het Groene Hart, of op regelmatige basis aantoonbaar actief zijn in onze regio, de afgelopen 12 maanden een duidelijk resultaat behaald hebben als het gaat om verduurzaming van bedrijfsprocessen, op dit moment bezig zijn met verduurzaming van bedrijfsprocessen gericht op de komende 24 maanden, tenminste drie werknemers in loondienst hebben, of de doelstelling hebben die de komende 12 maanden aan te stellen en actief een duidelijke visie uitdragen met betrekking tot duurzaamheid (online en/of offline).

Het is niet mogelijk de eigen organisatie te nomineren. Genomineerden hoeven echter juist geen lid te zijn van de Business Club Groene Hart. Men mag maximaal drie organisaties nomineren. Insturen van nominatie(s) graag vóór 10 juli 2022 via info@businessclubgroenehart.nl. Elke nominatie mag onderbouwd worden met maximaal 500 woorden.

Het begrip
Het begrip ‘duurzaamheid’ mag met betrekking tot de award in de breedste zin van het woord worden opgevat. De Business Club Groene Hart snapt dat iedere organisatie anders is, en kijkt met transparante blik naar de genomineerden. Uiteindelijk zal hieruit een winnaar geselecteerd worden, die op 7 september de award mag komen ophalen tijdens de Duurzaamheidsmeeting van de Business Club.

De winnaar van de duurzaamheidsaward 2022 krijgt een volledig verzorgd diner voor zes personen in restaurant De Nieuwe Polderkeuken aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie