Anne Ter Steege gaat Mozaïek Wonen leiden.
Anne Ter Steege gaat Mozaïek Wonen leiden. Foto: PR

Anne ter Steege leidt Mozaïek Wonen naar nieuwe toekomst

Algemeen 1.344 keer gelezen

GOUDA • Mozaïek Wonen krijgt een nieuwe directeur-bestuurder. Anne ter Steege neemt op 1 juni het stokje over van Ron de Haas.

Wonen heeft altijd een rode draad gespeeld in de carrière van Ter Steege. Ze is van huis uit bedrijfskundige, startte haar loopbaan bij een woningcorporatie en werkt nu enige tijd binnen het sociaal domein. Ze bouwde onder meer ervaring op als adviseur, (interim) manager en directeur-bestuurder bij Vierstroom Hulp Thuis.

“Mijn passie voor de belangrijke opgave van de woningcorporaties ben ik nooit verloren, ondanks een aantal omzwervingen. Ik heb altijd geweten dat ik weer terug zou keren bij een woningcorporatie. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de uitdaging waar de volkshuisvesting voor staat.

Die uitdaging wordt steeds groter nu het tekort aan passende woningen de dagelijkse realiteit is. Dat ik die uitdaging mag aangaan voor Mozaïek Wonen maakt het alleen maar mooier.

Zo krijg ik niet alleen de kans om de mensen die het nodig hebben in Gouda, Moordrecht, Gouderak en Bodegraven een passende en goede woning te bieden, maar kan ik ook actief aan de slag met het verduurzamen van de huidige woningvoorraad.

Juist die twee elementen trokken mij vooral aan bij de keuze voor de overstap vanuit het sociaal domein naar een woningcorporatie. Ik kan niet wachten om te starten!”

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De nieuwe webapplicatie is deze week ik gebruik genomen.
Nieuwe webapplicatie Explore Gouda in gebruik genomen Nieuws 25 apr, 15:24
Swim to Fight Cancer vindt plaats op zaterdag 22 juni. Er wordt geld opgehaald voor onderzoek naar kanker.
Swim to Fight Cancer: Zwemmen in Museumhaven voor onderzoek en lokaal doel Nieuws 25 apr, 15:04
Afbeelding
Een monument verduurzamen lastig, maar wordt gemakkelijker, zegt Gouda Nieuws 25 apr, 14:55