• Cinema Gouda.
• Cinema Gouda. Foto: Wendy van Bree.

Cinema Gouda lanceert 10-rittenkaart

Algemeen 618 keer gelezen

GOUDA • Cinema Gouda komt met de 10-rittenkaart: tien keer naar de film voor negentig euro.

“Ook voor ons is het een uitdaging om te kunnen ondernemen in deze tijd van stijgende energiekosten en inflatie, maar we willen graag dat onze bezoekers kunnen blijven genieten van film op het grote doek. We hopen dat met de 10-rittenkaart we veel bezoekers blij kunnen maken”, aldus Rafe Aarents, bedrijfsleider Cinema Gouda.

De 10-rittenkaart kan online aanschaft worden op www.cinemagouda.nl.

Aarents: “Hij is in te zetten bij alle reguliere films, dus niet voor 3D films of Dolby Atmos of bij specials en events. We starten even ‘basic’, geen toeslagen en ingewikkelde bijbetalingen, maar een basis-rittenkaart voor de reguliere film. Daarvoor is bij ons genoeg keuze uit het aanbod. Uiteraard is er in de toekomst mogelijkheid om de rittenkaart uit te breiden voor films met toeslagen of anders”, noemt Aarents.

Om de 10-rittenkaart feestelijk te lanceren is er een winactie door de cinema bedacht: ontwerp een filmposter met jezelf in de hoofdrol en maak kans op een 10-rittenkaart.

Aarents: “Het maakt niet uit hoe je dit doet: via Paint, Photoshop, Canva of ouderwets knip en plakwerk. Laat je creativiteit de loop en mail het resultaat naar marketing@cinemagouda.nl. De mooiste, leukste, meest creatieve ontwerpen plaatsen wij op social media en dan laten we de bezoekers stemmen op de winnaar.” De winactie sluit op 1 november.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie