Afbeelding

Winactie concertkaarten Open Air festival

23 jun, 15:05 Algemeen 145 keer gelezen

gouda • Een nieuw festival, een nieuwe plek, meerdaags en met heel veel nieuwe ingrediënten. Dat is het nieuwe festival Open Air.

Namens de organisatie mag Het Kontakt Goudse Post vier vrijkaarten verloten onder haar lezers, voor de concerten:

De Jeugd van Tegenwoordig op 30 juni en

Racoon op 7 juli.

Tussen 30 juni 2022 tot en met 10 juli 2022 organiseert MassEvents dit nieuwe festival Open Air in samenwerking met verschillende partners, zoals Kaas & CousCous en So What. Het is een podium voor alle Gouwenaars en toegankelijk voor alle Gouwenaars en hun vrienden. Het gaat om eten en drinken, ontmoeten, muziek en samenzijn, dat zijn de kernwaarden van dit festival. De line up is in ieder geval indrukwekkend. Racoon, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig staan in ieder geval op het podium tijdens Open Air.

De locatie van alle activiteiten is het Groenhovenpark. Voor het volledige programma en meer informatie over het festival, kijk op de website openair.nl.

Wil je kans maken op een vrijkaart, stuur zo spoedig mogelijk een mailtje met jouw motivatie naar: redactie.goudsepost@kmp.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie