Paul van Grol, Angelique van Vark, Mandy van der Meijden en Remco Oskam (vlnr)
Paul van Grol, Angelique van Vark, Mandy van der Meijden en Remco Oskam (vlnr)

Zwemmers WIDEX GZC DONK in actie op NK Sprint

Sport 879 keer gelezen

In één stad maar liefst vijf NK’s van verschillende sporten. Afgelopen weekend vond in Rotterdam NKnl plaats, waarbij vijf disciplines te zien waren. Ook de sporters van WIDEX GZC DONK kwamen in actie. 

Voor zwemmen stond hiervoor het NK Sprint op het programma en vanuit WIDEX GZC DONK stonden Mandy van der Meijden en Roan van der Weide aan de start voor een individuele afstand. Daarnaast stonden zij met Paul van Grol, Remco Oskam, Bo Schoenmakers en Angelique van Vark aan de start voor twee estafette onderdelen.   

Op zaterdagochtend stond Mandy aan de start voor de 50 meter vrije slag. Ze tikte aan op 27.82. Eind van de middag stond de estafette 4x 50 meter vrije slag gemengd op het programma. De ploeg, die bestond uit Paul, Remco, Mandy en Angelique tikte aan op 1.46.05, wat hen een 13e plaats opleverde.   

Op zondagochtend stond voor Roan de 50 meter schoolslag op het programma. Hij zwom een pr en tikte aan op 32.39.  Als laatste onderdeel zwommen Remco, Bo, Roan en Paul de 4x 50 meter vrije slag estafette. Ze tikten als 13e aan in een tijd van 1.44.30.

Remco Oskam, Bo Schoenmakers, Roan van der Weide en Paul van Grol (vlnr)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie