De organisatie van de Goudse keramiekdagen zoekt muzikanten.
De organisatie van de Goudse keramiekdagen zoekt muzikanten. Foto: Martijn Kuiler

Goudse keramiekdagen dit jaar met muziek: muzikanten gezocht

Nieuws 833 keer gelezen

GOUDA • De Goudse Keramiekdagen vinden plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 mei. Dit jaar is het thema ‘muziek’. De organisatie zoekt muzikanten.

‘Dit jaar willen we beide dagen niet alleen tot een Keramiekfestival maken met 100 kramen met keramiek op de markt maar ook tot een muziekfestival. En wat ons betreft kan dat net zo divers zijn als het aanbod aan keramiek’, aldus de organisatie. 

De markt is al tot de laatste kraam bezet en de 30.000 bezoekers die jaarlijks naar de keramiekdagen komen verwacht de organisatie weer. 

Straatoptredens
‘Om het thema kleur te geven zoeken we muzikanten die tijdens deze twee dagen straatoptredens voor ons kunnen verzorgen. We openen het festival met een carrillon concert vanuit de Sint Jan door Boudewijn Zwart, het draaiorgel van Adri Vergeer komt langs en er zijn al optredens gepland van het Harmonieorkest de Pionier en van het Kamerorkest Midden Holland maar er is ruimte voor nog veel meer’. 

Speel je een instrument of heb je een mooie stem en wil je je laten horen, neem dan contact op met organisatie@goudsekeramiekdagen.nl Voor elk optreden heeft de organisatie een passende vergoeding beschikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

In de vijfde en laatste GoudAder-lezing van dit seizoen kijkt hoogleraar en auteur Arjo Klamer met deelnemers naar het begrip van welvaart en rijkdom in de huidige tijd.
Vijfde en laatste GoudAder-lezing van het seizoen: levensgenieters staan centraal Nieuws 9 mei, 12:26
Voorbeeld uit de praktijk van de Zweedse gemeente Helsingborg: de optische illusie ‘Shattering’ op een flat in Helsingborg, gemaakt door de Nederlandse kunstenaar Leon Keer.
Gouda geeft Museum Gouda mega-muurschildering cadeau: inwoners denken mee Nieuws 9 mei, 12:19
Gouda wil de starterslening verruimen. Dat stelt het college voor aan de gemeenteraad.
Gouda wil voorwaarden startersleningen verruimen: ook voor nieuwbouw en hogere koopprijs Nieuws 8 mei, 16:49