Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Heropening Noppes Kringloopwinkel Gouda

Nieuws 1.174 keer gelezen

GOUDA • Noppes Kringloopwinkel Gouda is weer geopend na een periode van verbouwingen en vernieuwingen. De winkel wordt officieel heropend op 20 oktober om 10:00, iedereen is daarbij welkom.

‘We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze winkel te transformeren, en we kunnen niet wachten om jullie de resultaten te laten zien. Onze winkel heeft een frisse, nieuwe look gekregen waar we erg trots op zijn’, aldus de medewerkers van de kringloopwinkel. 

‘Onze passie voor hergebruik en duurzaamheid blijft onveranderd. We zijn er nog steeds om oude schatten een nieuw thuis te geven en om bezoekers te helpen bewustere keuzes te maken. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels met karakter of unieke parels, we hebben het allemaal.’

De officiële heropening van Noppes Kringloopwinkel Gouda zal worden gedaan door wethouder Klijmij van der Laan. De gemeente Gouda en Noppes Kringloopwinkel delen dezelfde ambities op het gebied van duurzaamheid. “We willen onze klanten een nog betere circulaire en duurzame ervaring geven, zodat ze bewuster kopen en spullen gunnen. Daarmee hopen we onze impact op duurzaamheid en inclusieve arbeidsdeelname verder te vergroten”, vertelt Roland Heijnen, directeur Noppes Kringloopwinkel.

De winkel is al vanaf 14 oktober weer te bezoeken, maar de heropening wordt op 20 oktober gevierd. Iedereen is daarbij welkom. Er zullen allerlei activiteiten zijn en goodiebags voor de eerste 50 klanten.

De opening is op 20 oktober om 10:00 aan de Burgemeester van Reenensingel 131 in Gouda. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden