Afbeelding
Foto: Goudse Schouwburg

Hevige regenbuien zorgen voor lekkage in Goudse Schouwburg

Algemeen 518 keer gelezen

GOUDA • Ook de Goudse Schouwburg had dit weekend te kampen met wateroverlast door de hevige regenval. De voorstelling Quake van Theater Utrecht en DOX moest vanwege een lekkage op het laatste moment worden afgelast. 

“Op het podium van de grote zaal stonden enkele emmers al wat regendruppels op te vangen in de nacht van vrijdag op zaterdag”, geeft een woordvoerder van het theater aan. “Helaas hield de regen zaterdag niet op. In combinatie met een sterke Zuidwestenwind werd de lekkage van grotere omvang, waardoor de voorstelling niet gespeeld kon worden.”

De rest van het gebouw en de kleine zaal hadden geen lekkage, waardoor de voorstellingen die in de kleine zaal gepland stonden op zaterdag en zondag wel door konden gaan.

“Vandaag zijn er experts geweest en in goede samenwerking met de gemeente, als eigenaar van dit pand, wordt er hard gewerkt aan de schade- en herstelwerkzaamheden. De voorstellingen van Hendrik Groen, Koefnoen en Gelukzoekers op Sumatra die voor deze week op het programma staan, gaan gewoon door.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app