Genoeg te doen tijdens de meivakantie bij Sport• Gouda
Genoeg te doen tijdens de meivakantie bij Sport• Gouda Foto: Jan van den Berg

Sportieve activiteiten tijdens de meivakantie bijSPORT•GOUDA

Nieuws 486 keer gelezen

GOUDA • Tijdens de meivakantie zorgt SPORT•GOUDA ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Voor de vakantie staat een gevarieerd sport- en beweegprogramma op de planning. Én ze zomer komt eraan: vanaf maandag 29 april kunnen bezoekers weer een sprong maken in het buitenbad. 

Interactief luchtkussen & Suppen in het Groenhovenbad (4 tot en met 12 jaar): op maandag 29 april en woensdag 1 mei kan de jeugd zich vermaken in het Groenhovenbad. Zo is er drijf- en speelmateriaal voor de allerkleinsten, ligt er een interactief speelkussen in het water en is er de mogelijkheid om te Suppen. Tickets via de website. 

BMX, Freerunnen, klimmen en andere Urban Sports in Sportcentrum de Mammoet (0 tot en met 12 jaar): Sportcentrum de Mammoet staat op dinsdag 30 april in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sport en Spel spelen. Van 10:30 tot 13:00 uur kunnen kinderen deelnemen aan verschillende workshops gegeven door lokale verenigingen. Het volledige programma is te vinden op de website. 

Prikkelarm uurtje bij De Goudse Urban Sport en Spel spelen: Er is een speciaal prikkelarm uurtje tijdens de Goudse Urban Sport en Spel spelen van 9:00-10:00 uur. Tijdens het uurtje is plek voor 50 deelnemers. 

Girls Only Zaalvoetbaltoernooi 5 vs 5 in Sportcentrum de Mammoet (12 tot en met 18 jaar): Sportcentrum de Mammoet verandert op maandag 29 april in een voetbalarena voor het coolste Girls Only Zaalvoetbaltoernooi. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn er 5 vs 5 wedstrijden waarbij plezier voorop staat. Aanmelden via de website, meedoen is gratis. 

Sport & Autisme in de Dick van Dijkhal (6 tot en met 15 jaar): SPORT•GOUDA organiseert op woensdag 1 mei om 10:00 een beweegactiviteit in de Dick van Dijkhal speciaal voor kinderen met autisme in de leeftijdscategorieën 6 t/m 15 jaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@sportpuntgouda.nl, de inschrijving sluit op 24 april 09:00 uur.

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei is er een aangepast openingstijdenrooster voor het Groenhovenbad. Zo kan er dagelijks recreatief gezwommen worden in het binnen én buitenbad. Ook worden er dagelijks lessen georganiseerd zoals Watergymnastiek, Aquajoggen en Zwanger & Fit. 

Kijk voor meer informatie op www.sportpuntgouda.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden