Gouda Viert de Zomer keert voor de derde keer terug naar het IJsselhuis.
Gouda Viert de Zomer keert voor de derde keer terug naar het IJsselhuis. Foto: aangeleverd

Gouda viert de Zomer keert terug naar het IJsselhuis met 16 muziekacts

Nieuws 1.331 keer gelezen

GOUDA • Gouda Viert de Zomer keert voor de derde keer terug naar het IJsselhuis. Verspreid over de zomermaanden vinden vier edities van het evenement plaats.

De aftrap vindt plaats op zondag 9 juni, tijdens het verjaardagsweekend van het IJsselhuis, met een divers programma dat het hele weekend doorloopt. Zondag 7 juli volgt de tweede editie, die samenvalt met de Goudse Popweek. Ook staan er evenementen gepland op zaterdag 3 augustus en zaterdag 7 september, waarbij de stad wederom in het teken staat van culturele verrassingen en nieuwe Goudse talenten. 

‘Deze zomer zetten we weer zestien muziekacts in de spotlight’, zegt Marcel Kamphuis, organisator van Gouda viert de Zomer. ‘Het evenement is voor velen een hoogtepunt van de zomer geworden, iets waar we ongelofelijk trots op zijn. We creëren een sfeer van samenzijn, met gezelligheid op het grasveld.’ 

Altijd voorbereid
Natuurlijk blijft het Nederland en kan het weer onvoorspelbaar zijn, zegt Marcel. ‘Maar ondanks de kans op regen, hebben we onze evenementen nog nooit hoeven afzeggen. We zijn altijd voorbereid met paraplu’s, voor het geval dat.’

De toegang tot alle edities van Gouda viert de Zomer is gratis, waarmee Stichting Culturele Verrassingen benadrukt dat cultuur en plezier toegankelijk moeten zijn voor iedereen. 

Voor meer details over de evenementen, inclusief aanvangstijden en de line-up van artiesten, bezoek de website van Stichting Culturele Verrassingen of volg Gouda viert de Zomer op sociale media. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden