Afbeelding

FF Tussendoor - Hommeles

Algemeen 444 keer gelezen

Je kunt veel van de voorman Ed de Lange van  Gouda’s 50+ partij zeggen, maar met zo’n doorzichtig en volstrekt ongeloofwaardige reden de partij opheffen, daar moet wel veel meer aan de hand zijn. Daarmee kom je bij mij niet weg!

Want het is bij mijn weten nog nooit gebeurd dat een politieke partij zichzelf opheft, omdat de doelstelling is behaald. Ten eerste kan de doelstelling nooit behaald zijn in een stad die continu in beweging is. En daarbij behoor ik inmiddels ook tot de doelgroep en uit ervaring weet ik dat er genoeg zaken zijn om voor te vechten.

Een mailtje van fractievoorzitter Astrid van Eersel schept duidelijkheid. Het is hommeles in de tent! Dat lees je tussen de regels door. Nu ken ik Astrid al heel wat jaartjes en ik heb haar als ‘nestor’ van de raad heel hoog zitten. Tijdens de ziekte van Ed, heeft ze zich het schompes gewerkt. Niet klagen, niet zeuren en altijd professioneel en goed voorbereid. Nee,dat had veel chiqier gekund, Ed.
Als je zo’n persbericht in overleg had opgesteld, had Astrid de smoezelige was binnen gehouden en had ik het bericht misschien ook wel als zoete koek geslikt.

Het gevoel dat nu blijft hangen is dat Ed niet opgewassen is tegen ruziezoekers binnen de  partij en geen andere oplossing zag dan de stekker eruit te trekken.
Maar als ik het mis heb, kom maar op met je eerlijke verhaal. Bovendien is de partij dat ook wel aan haar kiezers verplicht.


Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden