De jeugd van Evangelisch Centrum De Rivier.
De jeugd van Evangelisch Centrum De Rivier. Foto: Sandra Zeilstra

Oliebollen & appelflappen bestellen of doneren voor Moldavië

Algemeen 1.008 keer gelezen

GOUDA • Gouwenaars kunnen oliebollen en appelflappen bestellen en doneren bij het Evangelisch Centrum. De opbrengst gaat naar mensen in Moldavië. Vandaag bakten ze 1500 oliebollen voor dit doet. Rond het middaguur waren er 460 gedoneerd aan de vluchtelingen uit Oekraïne die op de Blokkerlocatie wonen. 

Moldavië is één van de armste landen in Europa. Er is gebrek aan eten, kleding, brandhout en andere basisbehoeften. Jaarlijks gaan wij als jongeren op missiereis naar Moldavië om zoveel mogelijk voedsel-en houtpaketten te bezorgen bij alleenstaande ouders en invalide ouderen. Ook wordt er jaarlijks een zomer kinderkamp georganiseerd.

Om deze missie te laten slagen is er geld nodig. Daarom bakken we op Oudejaarsdag knapperige oliebollen. De opbrengst komt 100% ten goede aan de mensen in Moldavië. 

De oliebollen en appelflappen kunnen worden opgehaald op oudejaarsdag bij het Evangelisch centrum, De Rivier aan de Antwerpseweg 5 te Gouda

Bestellen kan hier. 

U kunt de oliebollen ook doneren. Het Evangelisch Centrum heeft een lijst met instanties die het erg op prijs stellen als ze op Oudejaarsdag oliebollen ontvangen. Denk hierbij aan het Leger des Heils of de opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen. Afhankelijk van het aantal dat wordt gedoneerd verdelen wij de oliebollen over de Goudse instanties. Ze kunnen daar bezorgd worden maar natuurlijk mag u ze ook zelf bezorgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie