Afbeelding
Foto: OSCAR LIMAHELU

Gouda 750 Grande Finale zet het centrum op de kop

Algemeen Gouda750 2.270 keer gelezen

GOUDA • Gouda zit er nu nog middenin, maar het eindfeest van Gouda750 staat al vast. Er komt een driedaags festival van donderdag 15 tot en met zaterdag 17 september.

De Grande Finale van Gouda750 staat bol van de gratis optredens met muziek, dans, (straat)theater, projectie, kortom een groots spektakel. Van de Markt tot in de schouwburg is het een groot feest. Belangrijk om de data alvast te noteren. Thierry van Vugt, wethouder Gouda750, ziet het afsluitende festival al helemaal zitten: “Op 12 april is Gouda750 geopend door de koning. Met dit meerdaagse festival krijgt het feest ook de Grande Finale die het verdient. Mooi dat de Goudse Schouwburg medeorganisator is van dit evenement!”

Silent disco

Kom dansen in de silent disco, draai in het historisch rad, word omver geblazen door de Sven Hammond Big Band en luister naar de Goudse Giganten in een muzikale eindshow. Beleef bijzondere shows in de Goudse Schouwburg en in de horeca, laat je verrassen door het ludieke straattheater en nog veel meer.

Festivalterrein

De Gouda750 Finale vindt plaats in de binnenstad van Gouda. Het festivalterrein loopt van de Markt tot in de Schouwburg. Dus ook Achter de Waag, bij de Agnietenkapel, de Nieuwe Markt en de Agnietenstraat: overal is wel iets te doen! Het festival wordt georganiseerd door het Programmateam Gouda750 en de Goudse Schouwburg. Het worden drie typisch Goudse dagen om nooit te vergeten.

Het complete programma van de Grande Finale staat op www.gouda750.nl

Marianka Peters

Redactiecoördinator Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie