Afbeelding
Foto: Hester Hage

Zo mis je niets van 50-jarig jubileum Winkelcentrum Bloemendaal: samenwerking met het Kontakt

Zakelijk 729 keer gelezen

GOUDA • Winkelcentrum Bloemendaal gaat het 50-jarig jubileum groots vieren met een jaar vol feestelijke evenementen. Om de activiteiten goed onder de aandacht te brengen zijn Het Kontakt en Winkelcentrum Bloemendaal een samenwerking aangegaan. 

De kop is eraf. Live muziek in februari en de komst van Paw Patrol-helden Chase & Marshall in maart: het zijn enkele activiteiten die in het kader van het jubileum zijn georganiseerd in het winkelcentrum. 

Maar bezoekers kunnen dit jaar veel meer verwachten. Het hoogtepunt van het jubileumjaar vindt plaats van 9 tot 15 november. Dan viert het winkelcentrum haar verjaardag met een verjaardagsweek. Deze week staat bol van leuke activiteiten, verrassingen en een bijzondere gast die het feest compleet maakt.  

Niets missen? Houdt de website van het winkelcentrum nauwlettend in de gaten. Ook verschijnen er gedurende het jaar meerdere artikelen in Het Kontakt - Goudse Post. Zowel online als offline.

De jubileumeditie verschijnt op woensdag 6 november in Het Kontakt - Goudse Post. 


• Het contract werd op woensdag 13 maart ondertekend door medewerkers van het Kontakt en bestuursleden van winkelcentrum Bloemendaal. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden