Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Toernooi G-voetbal sv Donk

Sport 1.059 keer gelezen

GOUDA • Vorig jaar ging het door de naweeën van corona niet door, maar dit jaar is alles gereed voor het 1e G-voetbal toernooi van sv DONK. Op zaterdag 3 juni om 10.00 uur vindt de aftrap plaats. 

Dit jaar nemen er maar liefst 10 teams deel. Naast sv Donk zijn dat CVV De Jodan Boys, DVV Delft, SV DRL, VFC Vlaardingen, VV ESTO, CVV Be Fair 1 en 2 en HVV Laakkwartier 1 en 2. Voorzitter Ruud Lubken zal alle gasten ontvangen. Het toernooi wordt om 10 uur geopend door wethouder van sportzaken Michiel Bunni. De wedstrijden beginnen om 10.15 uur.

De wedstrijden duren één keer 15 minuten en er wordt in twee poules van 5 teams gespeeld. Daarna volgen de kruisfinales. Alles is geregeld, van scheidsrechters tot allerlei andere vrijwilligers. In de pauze wordt er gestreden om de penalty-bokaal. 

Na afloop van het toernooi, rond 16.00 uur, worden de prijzen uitgereikt. Er zijn tien bekers beschikbaar gesteld. Elke speler krijgt in plaats van een medaille een digitale foto van het eigen team en een petje. De scheidsrechters en de wethouder krijgen een speciaal cadeautje. 

Loterij
Naast het voetbal is er op 3 juni nog veel meer te beleven. Zo is er een grote loterij met veel prijzen die gul door het Goudse bedrijfsleven beschikbaar zijn gesteld. De opbrengst komt ten goede aan het G-team. “Kunnen we misschien een keer naar een toernooi in Barcelona”, gniffelt Sjaak Slootjes, een van de organisatoren. En er wordt tijdens het toernooi muziek gedraaid door DJ Jeroen.

Kortom, sv Donk is er helemaal klaar voor. Het wordt ongetwijfeld een mooie zaterdag. 

Gerrit Schinkel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie