Merlot is toe aan een liefdevol onderkomen.
Merlot is toe aan een liefdevol onderkomen. Foto: pr

Mooie Merlot van zeven maanden

4 jan, 09:11 Algemeen 63 keer gelezen

gouda • Een Merlot van zeven maanden is voor de gemiddelde wijnkenner niet de eerste keus. Maar in het dierenopvangcentrum Gouda is dat andere koek. Daar wacht een jonge kater op een nieuwe baas.

Deze Merlot van zeven maanden heeft met een aantal andere katten altijd binnen geleefd bij de eigenaar. Andere mensen of andere dieren zijn ze nooit gewend geweest. Ze kwamen graag in de buurt zitten, maar aaien vonden ze te spannend. In het dierenopvangcentrum zijn sommigen zover dat ze Merlot met een heel rustige benadering nu een heel klein beetje kunnen aaien. Maar helemaal van harte gaat het nog niet.

Beetje afkijken

“We zijn daarom opzoek naar een rustig huis voor hem bij iemand die geen hoge verwachtingen heeft en waar hij mag zijn wie hij is. Iemand die ook al een sociale, rustige kat in huis heeft zodat hij een beetje af kan kijken.”

Geduld is dus een schone zaak, als je Merlot een nieuw thuis wilt bezorgen. Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak alvast kennis met de dieren in de opvang. Denk je een match te hebben gevonden? Kom dan kennis maken met jouw potentiële huisgenoot. De verzorgers van het dierenopvangcentrum staan voor je klaar met advies en begeleiding. Want een dier in huis halen, dat doe je niet zomaar.

Marianka Peters

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie