Vannacht vond een achtervolging plaats waar een politiewagen aan de Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk beschadigd raakte. De achtervolging die is uiteindelijk in Gouda geëindigd.
Vannacht vond een achtervolging plaats waar een politiewagen aan de Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk beschadigd raakte. De achtervolging die is uiteindelijk in Gouda geëindigd. Foto: AS Media
update

Man (26) rijdt meerdere keren in op politieauto, verdachte aangehouden

Algemeen 1.592 keer gelezen


GOUDA •
Een automobilist is vannacht in Reeuwijk meerdere keren ingereden op een politieauto en op een agent die naast de auto liep. De agent kon wegspringen, maar raakte lichtgewond. 

De politie had de bestuurder eerder een volgteken gegeven, waarna de automobilist ervandoor ging. Er ontstond een achtervolging, waarbij de man inreed op de politiewagen en agent. Vervolgens ging hij ervandoor. 

De politie zocht vervolgens naar de auto met een beschadigde voorzijde. Via een Burgernet-melding werden mensen verzocht om 112 te bellen bij het aantreffen van de auto. De politie meldde vanochtend dat de auto en een verdachte is aangetroffen. 

De agenten hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag.

<blockquote class="twitter-tweet">

We zoeken met spoed een zwarte Volkswagen Golf met schade aan voorzijde. Bij tips of aantreffen: bel 112. ^GdJ https://t.co/3NlMCfZRWc

&mdash; Politie Basisteam Gouda (@POL_Gouda) March 28, 2023

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie