Afbeelding
Foto:

Gouda op sterk water groot succes

Algemeen Fotoseries 1.703 keer gelezen

GOUDA • De eerste week zit erop. De spelers van de musical 'Gouda op sterk water' kregen na afloop van de première een staande ovatie van het aanwezige publiek. 

"Dinsdagavond ben ik samen met mijn vrouw op GOUDasfalt naar de voorstelling 'Gouda op Sterk Water' geweest. Het script werd geschreven door Ruud Broekhuizen. Het was een fantastisch spektakelstuk dat geen moment verveelt. De bezoekers worden op een heel originele en aansprekende manier meegenomen in de strijd om het water in Gouda," aldus Theo Krins. 

Gouda op Sterk Water is na Titanic en Troje de derde grote theaterproductie van de TheaterbakkerHeij, die speciaal voor Gouda 750 maar liefst tienmaal wordt opgevoerd in de openlucht op het terrein van Goudasfalt. Na twee keer in de geschiedenis te zijn gedoken, hebben ze bewust voor de toekomst van Gouda gekozen en de eeuwige strijd tegen het water. Het waterpeil stijgt, de bodem daalt. Huizen op betonpalen staan door het hoge waterpeil blank, terwijl bij een lager waterpeil woningen op houten palen droog komen te staan, wat tot houtrot kan leiden. En dat idee is verder uitgewerkt tot een waar spektakelstuk.

Van 29 juni t/m 2 juli is de volgende reeks voorstellingen.

Theaterbakkerheij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie