Namens GAB waren voorzitter Erik van Beverlo, zijn vrouw Cinthia en penningmeester Kees Dijksman aanwezig.
Namens GAB waren voorzitter Erik van Beverlo, zijn vrouw Cinthia en penningmeester Kees Dijksman aanwezig. Foto: Sandra Zeilstra

Gouds Modespektakel overhandigt opbrengst aan goede doelen, eerste cheque naar Goudse Adviesraad voor mensen met een Beperking

Nieuws 968 keer gelezen

GOUDA • De organisatie van het Gouds Modespektakel reikte donderdag 11 april de opbrengst uit aan aan de Goudse Adviesraad (GAB). De organisatie ontving, in de Sint Janskerk, een cheque van duizend euro. Er ligt nog een cheque van duizend euro klaar voor Stichting Timaki. 

In diezelfde Sint Janskerk vond op 11 maart het Gouds Modespektakel plaats. Daar werd de rode loper uitgerold voor dertig mannequins en dressmen. Die avond zetten tien Goudse bedrijven zich, met hulp van de modellen, in de spotlights. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan een aantal goede doelen. 

Organisatoren Ingeborg Gravesteijn, Jan de Bruijn en Sigrid van Barlingen zetten zich vrijwillig in om deze avond mogelijk te maken. Gravesteijn en de Bruijn, van Barlingen was helaas verhinderd, konden donderdagmiddag de eerste cheque overhandigingen aan de GAB. 

Ook stichting Timaki ontvangt een cheque van duizend euro. De stichting redt verwaarloosde honden uit Griekenland en is daar ook gevestigd.    

Hester Hage

Hester Hage is journalist (en redactiecoördinator) van Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden