• Patrick van Dam in de showroom.
• Patrick van Dam in de showroom. Foto: Jan Timmer

AutoFirst Gouda Van Dam presenteert binnenkort nieuwe Subaru Crosstrek

Zakelijk 1.028 keer gelezen

GOUDA • AutoFirst Gouda Van Dam presenteert op 8 februari de nieuwe Subaru Crosstrek. ‘We hebben er hoge verwachtingen van’.

De Subaru Crosstrek is een fraai gelijnde crossover-SUV van topkwaliteit. Belangstellenden zijn welkom om langs te komen voor de feestelijke kennismaking.

Patrick van Dam is eigenaar van het aan de Burgemeester Van Reenensingel 49 gevestigde AutoFirst Gouda Van Dam. “We zijn 2,5 jaar geleden vanuit onze vorige locatie aan de Wethouder Venteweg naar deze nieuwe plek verhuisd”, vertelt hij. “De reden daarvoor was eenvoudig: in de oude behuizing puilden we uit ons jasje.”

Veelzijdig autobedrijf
In het voormalige pand van Autobedrijf Stolk beschikt AutoFirst Gouda van Dam over een ruim onderkomen met moderne werkplaats en riante showroom. Het bedrijf geldt als veelzijdig en beschikt over een even brede als diepe kennis van alle merken en types; ook als het om onderhoud en reparatie van hybride en elektrische auto’s gaat.

“We zijn zowel een universeel garagebedrijf als een officiële Subaru-dealer én Saab-specialist,’ vertelt Patrick van Dam. “Klanten kunnen bij ons onder meer terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Subaru en occasions van alle merken. Daarnaast staan we met de juiste service en de modernste apparatuur voor iedereen klaar als het gaat om onderhoud, reparaties, apk-keuringen en airco-onderhoud. Het is dan ook niet zomaar dat we kunnen bogen op een flinke klantenkring.”

Trots op dealerschap
AutoFirst Gouda Van Dam is trots op het dealerschap van Subaru. “Dit Japanse merk staat voor ultieme kwaliteit,” zegt Patrick van Dam. “Het zijn probleemloze auto’s, die je nooit in de steek laten. Kilometeraantallen van 400.000 halen ze vaak zonder problemen.”

Dat gaat zeker ook gelden voor de gloednieuwe Subaru Crosstrek, een crossover mild-hybrid SUV met het bekende All Wheel drive-systeem van Subaru. De nieuwkomer is voorzien van ongekend comfort én geavanceerde technologie. 

Vol met veiligheidssystemen
Patrick van Dam: “Alles wat je verwacht van een auto van klasse, zit erin. Daarnaast oogt de Crosstrek fantastisch en zit ze vol veiligheidssystemen met de door Subaru zelf ontwikkelde Eye-sight technologie als extra bijzonderheid. Eye-Sight werkt met camera’s rondom en is veel preciezer dan de radarsystemen die andere moderne auto’s hebben. Ook prettig: op de Crosstrek geeft Subaru liefst acht jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking.”

De Crosstrek is in drie uitvoeringen verkrijgbaar, geldt als de natuurlijke opvolger van de Subaru XV en past mooi in de lijn van andere Subaru-kwaliteitsproducten als de Forester en de (volledig elektrische) Solterra.

Hoge verwachtingen
“We hebben hoge verwachtingen van dit nieuwe model,” besluit Patrick van Dam. “De unieke kwaliteiten, het design, de rijke uitrusting, het aangename verbruik en de prijs – die flink onder die van de XV ligt- zullen veel mensen aanspreken. Belangstellenden raad ik aan om de Crosstek vooral te komen bekijken in onze showroom.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden