De Goudse Zomeravonden keren terug met twee edities op de nieuwe locatie van Stadskant aan de Agnietenstraat.
De Goudse Zomeravonden keren terug met twee edities op de nieuwe locatie van Stadskant aan de Agnietenstraat. Foto: Aangeleverd

Goudse Zomeravonden: live-muziek op nieuwe locatie Stadskant

Nieuws 620 keer gelezen

GOUDA • De Goudse Zomeravonden keren terug met twee edities op de nieuwe locatie van Stadskant aan de Agnietenstraat. Na een succesvolle start in 2023 bij Stadskant op het Stationsplein, belooft de verhuizing naar het bruisende centrum van Gouda een frisse wind te brengen op 3 juli en 14 augustus. 

Stadskant, een ontmoetingsplek voor creatieve jongeren, zal een podium bieden aan acht live-acts tijdens de Goudse Zomeravonden. Een gevarieerd programma van live-muziek, kunstexposities en culinaire verrassingen. 

De eerste editie vindt plaats op woensdag 3 juli tijdens de Goudse Popweek. De tweede editie is op woensdag 14 augustus 2024. Spannende (nieuwe) artiesten uit Gouda staan in een intieme sfeer te spelen, zegt Stichting Culturele Verrassingen, die het evenement organiseert. 

Goudse Popweek
De stichting is tevens de organisator van het nieuwe festival De Goudse Popweek. Met een gevarieerd programma tijdens de popweek biedt de stichting niet alleen een podium voor lokale muzikanten, maar ook een gelegenheid voor muziekliefhebbers om te leren, te netwerken en te genieten van al het muzikale talent dat Gouda te bieden heeft, zegt de organisatie. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte via social media: degoudsepopweek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden