Afbeelding
Foto: Better Days Videos

VollinGo huldigt vijf kampioensteams

Nieuws 358 keer gelezen

GOUDA • Maar liefst vijf teams van volleybalclub VollinGo zijn afgelopen zaterdag aan het einde van de zaalcompetitie gehuldigd als kampioen. Bij de jeugd waren er drie teams, namelijk Mini’s Niveau 6, Meisjes A2 en Jongens A1.

Het Mini’s-team was overtuigend poulewinnaar geworden na twintig wedstrijden. Meisjes A2 en Jongens A1 moesten nog tot zaterdagmiddag wachten om te horen of ze wel of niet nog zouden worden ingehaald door de nummer twee in hun poule. ‘Gelukkig bleek voor beide teams dat hun grootste concurrent niet genoeg punten had verzameld, waardoor ze beide op de eerste plaats eindigden’, aldus Vollingo.

Bij de seniorenteams zijn Heren 4 en Heren 2 kampioen geworden. Heren 4 had al vier weken geleden de kampioenstitel veiliggesteld en kon relaxed de competitie afronden. Heren 2 won vorige week de laatste wedstrijd om de kampioenstitel binnen te halen.

Alle teams zijn gehuldigd tijdens de setwissels van de wedstrijd van Dames 1, ten overstaan van een groot en enthousiast publiek. ‘De jeugdteams kregen de medailles omgehangen door trotse trainers en ouders, de heren namen de kampioensschaal mee naar huis. En er was taart in de kantine.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden