Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jos Verweij nieuwe hoofdtrainer sv DONK

Sport 922 keer gelezen

GOUDA • Jos Verweij (29) uit Woerden wordt de nieuwe hoofdtrainer van sv Donk. Momenteel is hij hoofdtrainer van Siveo’60 uit Zegveld. 

‘Na een uitgebreide zoektocht en diverse interessante gesprekken met zowel de technische commissie als een afvaardiging van de spelersgroep hebben we als club een heel goed gevoel gekregen bij Jos’, aldus de vereniging. ‘We zien in Jos een ambitieuze, jonge en moderne trainer die in staat moet zijn om het ontwikkelproces van onze getalenteerde selectie verder vorm te geven’. 

Hoger niveau
De vereniging heeft bewust gekozen voor een profiel van een jonge trainer die nadrukkelijk aangeeft zichzelf op een hoger niveau te willen ontwikkelen en daarbij goed kan aangeven hoe zijn werkwijze er in de praktijk uit ziet. ‘Wij willen Jos deze kans graag geven’.

Voorafgaand aan zijn huidige rol als hoofdtrainer bij Siveo’60 heeft Jos o.a. in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Elinkwijk en Sportlust’46 getraind. Verder heeft Verrweij de assistent trainersrol gehad bij Sportlust’46. Met dorpsclub Siveo’60 bivakkeert hij momenteel in de middenmoot van de 4e klasse. ‘Wij hebben alle vertrouwen in Jos en de spelers- en begeleidingsgroep om na dit seizoen deze kans met beide handen aan te pakken en samen onze wegen te vervolgen op een plezierige en ambitieuze manier.’

Hester Hage

Hester Hage is journalist (en redactiecoördinator) van Het Kontakt - Goudse Post

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden