Social media

Maakt u elke week weer een mooie post op social media maar vallen de cijfers steeds weer tegen? Om uw posts aan het grotere publiek te laten zien, kunt u overwegen deze online te promoten. Vaak vergroot u uw bereik al met een klein budget.

Een andere optie is om uw Facebook-, Instagram- of LinkedIn-pagina zelf te promoten. Of zet een losse campagne op met het doel om klantafspraken te maken of zelfs direct iets te verkopen. Er zijn zo veel mogelijkheden! Wanneer u aan de slag wilt met socialmedia-advertenties maar de kennis zelf (nog) niet in huis heeft, kunt u ons altijd om hulp vragen.

Doelgroep en doel
Adverteren via de grote socialmediakanalen heeft verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld prettig dat u zelf bepaalt aan wie u de advertentie laat zien: regio, leeftijd, geslacht. Hoe specifieker uw doelgroep, hoe groter de kans dat uw advertentie zijn doel behaalt. Bijvoorbeeld zorgen voor meer websiteverkeer, meer afspraken of verkopen. Onze socialmediaspecialisten weten via welk platform u het beste kunt adverteren om uw doelgroep te bereiken.