• Beeld uit 'Abafador'.
• Beeld uit 'Abafador'. Foto: aangeleverd

4EenakterFestival in Theater Concordia

haastrecht • Toneelvereniging De Schijnwerper presenteert op zaterdag 13 april weer het het 4EenakterFestival in Theater Concordia te Haastrecht. 

Dit festival, nu in zijn twaalfde editie, biedt een theateravond vol afwisseling met vier eenakters en een muzikaal intermezzo door de band 'Phoenix For'. Kaarten zijn nu al te reserveren.

Het programma omvat vier korte voorstellingen, twee vóór en twee na de pauze. De avond begint met ‘De geur van Kamperfoelie’ door De Schijnwerper. Een ontroerend stuk over Jessie, een oude dame gevangen in herinneringen, en haar dochter Kate die haar wil overhalen bij haar in te trekken. 

‘Abafador’, gepresenteerd door John de Heij Theaterproducties en gespeeld door Onno Rietveld, biedt een indringende monoloog over een bijzondere kleermaker en zijn neef in een bergdorp. ‘Trek’ door Artoha verkent het spanningsveld tussen verleden en toekomst, veiligheid en avontuur binnen een familie. 

En tot slot, ‘Plompe Feeën’ van ROOD theaterproducties, onthult wat er achterblijft op het podium na een voorstelling van de Notenkraker.

Voor meer informatie en kaartreserveringen: www.deschijnwerper.nl. Het programma begint om 20.15 uur en kaarten kosten 12,50 euro p.p. De kassa en foyer openen om 19.30 uur.