DONK schiet weer met scherp

gouda • DONK blijft in de race om de titel in de tweede klasse C. De Goudse tweedeklasser schoot met scherp tegen Foreholte en won met 3-0. Bas Houdijk tekende voor twee treffers. Een speler van Foreholte werkte eenmaal de bal in eigen doel. Bij rust leidde DONK met 1-0. In dezelfde klasse incasseerde Olympia een 1-2 nederlaag tegen koploper VUC. De Hagenaars scoorden reeds na 2 minuten en verdubbelden de voorsprong in de 29ste minuut. Pas in blessuretijd lukte het Olympia om het net te vinden. Daarna was er geen tijd meer voor de jacht op de gelijkmaker. Bij Olympia stond Robbert Dols weer onder de lat. Soefjan de Koning vertrekt na dit seizoen naar DCV. Vierdeklasser Gouda verloor met 3-1 van Siveo '60.