• Na weer een doelpunt.
• Na weer een doelpunt. Foto: Aangeleverd

VV Linschoten steeds beter op stoom

Sport

LINSCHOTEN • VV  Linschoten heeft in de afgelopen week de twee oefenwedstrijden in Kamerik en Leerdam simpel gewonnen. Hiermee komt de selectie steeds beter op stoom. Het vertrouwen groeit.

Midweeks werd er met 1-4 gewonnen bij Kamerik. Trefzeker waren Nick de Kort 2x, Paul Vroege en Joey van Kouwen. Op zaterdag was ook de vierde wedstrijd een prooi voor de Linschotenaren. Op het mooie complex van Leerdam Sport ‘55 wonnen de bezoekers in een pittig duel met 1-3. Tom Mooij, Daan Roozenboom en Paul Vroege waren al voor de rust trefzeker. Na de thee redde Leerdam enigszins de eer.

Komende zaterdag begint Linschoten de bekercompetitie met een uitwedstrijd tegen Ommoord, die VVL met een bijna complete selectie kan ingaan.

“Tot dusver ben ik heel erg te spreken over deze fase van het seizoen’’, aldus de nieuwe trainer Frank Spermon. ‘’In deze vier weken dunde de groep wat uit door wat kleine blessures en vakanties. Maar gelukkig is de groep inmiddels weer vrijwel compleet.”

Over de tot dusver gespeelde wedstrijden is de trainer ook tevreden. “Het waren prima krachtmetingen. We hebben goed gevoetbald en veel kansen gecreëerd, maar ik vind niet dat het missen van kansen als rode draad door deze periode loopt. Heb het na vier weken erg naar mijn zin, voel me heerlijk op mijn plek in Linschoten.”