Afbeelding
Foto: Zwembad Lobeke

Frieda van Doorn 30.000ste bezoekster Zwembad Lobeke

Nieuws

LOPIK • Openluchtzwembad Lobeke heeft afgelopen week de 30.000ste bezoekster van dit zwemseizoen begroet. Mevrouw Frieda van Doorn werd verrast toen zij woensdag een paar minuten na 07.00 uur samen met haar hulphond Reena nietsvermoedend het zwembad binnenwandelde. Zij ontving uit handen van badjuf Georgine een leuke cadeaubon.

Het weer heeft het deze zomer best vaak laten afweten. Gelukkig kon de afgelopen twee weken nog van een paar mooie zonnige dagen worden genoten. Vorig jaar verwelkomde het zwembad de 30.000ste bezoeker al op 8 augustus.

Frieda van Doorn werd 17 jaar geleden door een kennis gevraagd mee te gaan naar het zwembad. Vanaf die tijd is ze zeer regelmatig in het zwembad te vinden. Bij de ‘Vroege Vogels’, tussen de middag en soms ook bij de ‘Blikvanger’. De laatste twee jaar wordt ze vergezeld door haar hulphond Reena, die trouw op haar wacht op de badmeesterpost. Na het zwemmen wordt er vaak gezellig koffiegedronken met een groepje van de ‘Vroege Vogels’ en worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld.