Inloopavond voor dorpsgenoten

enspijk • Op 21 juni organiseert Duurzame Warmte Enspijk een inloopavond voor alle inwoners in de Dorpskamer. De avond begint om 19.30 uur. Het doel van de avond is om iedereen te informeren over de verduurzaming van de eigen woning. 

Welke maatregelen moet je nemen om je huis goed te isoleren, wat past bij jouw woning, welke subsidies zijn beschikbaar voor jou en hoe kom je aan die subsidies? Je kunt je laten informeren over meer technische aspecten, over diverse subsidieregelingen en de hulp die je kan krijgen van bijv. een energiecoach. Verduurzaming van de woning is een eerste maar belangrijke stap in de energietransitie. Welke oplossing er straks ook gekozen wordt voor een duurzame warmtevoorziening, voor elke oplossing is een goed geïsoleerde woning een must. Voor iedereen is het nodig om goed geïnformeerd te worden over verduurzaming van de eigen woning en voor velen van ons is begeleiding daarbij wel zo prettig. 

DWE wil iedereen helpen in het proces naar verduurzaming van je huis en de inloopavond biedt de een uitgelezen mogelijkheid om je goed te oriënteren en te informeren. Er zijn verschillende informatiepunten, zowel voor de techniek als voor de subsidiemogelijkheden. Voor de techniek is een energiecoach aanwezig.

Vanaf 19.30 uur is iedereen op 21 juni van harte welkom in de Dorpskamer. Samen op naar duurzame warmte voor Enspijk! 

Website https://dwenspijk.nl/