Expositie afstuderende fotografiestudenten

neerijnen • Dertien fotografiestudenten presenteren op zaterdag 24 juni hun afstudeerproject tijdens een foto expositie in Stroomhuis Neerrijnen. Het belooft een zeer diverse expositie te worden, waarbij verschillende stijlen en onderwerpen samen komen in één ruimte. 

De Eindhovense studenten nodigen eenieder met interesse voor hun werk uit om te komen. De expositie is vrij toegankelijk en geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Twee jaar lang werkte de groep studenten samen aan de Nederlandse Academie voor Beeldbewerking in Eindhoven om uiteindelijk komende zaterdag 24 juni hun diploma als Vakfotograaf in de wacht te slepen. Onderdeel van hun eindopdracht is de organisatie van hun eigen fotografie expositie. Fred van Laarhoven, docent aan de Fotovakschool: “De fotografen hebben hard gewerkt aan indrukwekkende beelden én aan de organisatie van deze expositie. Voor iedereen met affiniteit voor fotografie een lust voor het oog. En voor de studenten zelf een waar afstudeerfeestje; wanneer zij positief worden beoordeeld hangt de expositie direct samen met hun diploma-uitreiking.”

Tijdens het evenement zal het resultaat van twee jaar studeren te bewonderen zijn, in de vorm van dertien uiteenlopende series. Daarmee zal er voor ieder wat wils te bewonderen zijn. Van stoere industriële fotografie tot strakke architectuur en van indringende portretten tot ontroerende day-in-the-life. Sanne de Haan, exposerende student: De verscheidenheid aan beelden en fotografen maakt deze expositie vrij uniek en super toegankelijk voor iedereen die houdt van mooie beelden. We nodigen dan ook iedereen die wil komen van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje ons werk te komen bekijken”.

q www.stroomhuisneerijnen.nl/