• De groep sloot de cursus feestelijk af.
• De groep sloot de cursus feestelijk af. Foto: Aangeleverd

Feestelijke afsluiting LLokaal Expeditie

GOUDA • De eerste groep deelnemers die heeft meegedaan aan de LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen heeft dit traject feestelijk afgesloten. De groep is begin november gestart met zeven deelnemers. Op donderdag 7 december ontvingen alle deelnemers een bewijs van deelname. De deelnemers zijn vol vertrouwen om op korte termijn passend werk te vinden. 

De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele coaching voor mensen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Dit traject is bestemd voor werkzoekenden uit Midden-Hollanld. Het traject voor de Arabischtaligen bestaat uit zeven bijeenkomsten van drie uur. Een van de deelnemers: "Ik ben heel blij met de hulp van de trainers. Ik voel mij vertrouwd en gerespecteerd. Wij zijn net met de groep naar een banenmarkt geweest. Ik weet steeds beter wat ik wil qua werk.” 

De organisatie is in handen van LLokaal (mboRijnland) in samenwerking met de arbeidsmarktpartijen in Midden-Holland. Doel van het traject is om de deelnemers te begeleiden naar werk of scholing. 

Kijk voor informatie op http://llokaal.nl