Bridge Partner Matching

gouda • Geïnteresseerden die graag willen - en kunnen - bridgen, maar geen partner hebben kunnen terecht bij Bridge Partner Matching. Het initiatief koppelt alleenstaande bridgers aan elkaar. 'Om hen opnieuw vreugde en de ontmoetingen van het spelen te geven.'

Het koppelen is gratis. Als er voldoende aanmeldingen zijn, is het de bedoeling een middag te organiseren met een bridgedrive waarin alle personen, die zich hebben aangemeld, elkaar aan de bridgetafel ontmoeten en met elkaar kennis kunnen maken. Klikt het? Dan wordt het koppel aangemeld bij een club die bij het koppel past. Klikt het niet? Dan wordt verder gezocht. Aanmelden via duijndam.wil@gmail.com of per Whatsapp 06-53671164.


Jongeren- bijeenkomst PvdA 

gouda • PvdA Gouda organiseert een Jongerenbijeenkomst op donderdag 14 december om 19.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de Goudse binnenstad. Tijdens de avond is er aandacht voor thema's zoals duurzaamheid en politieke betrokkenheid van jongeren. Terugkijkend op onze eerste Jongerenbijeenkomst worden positieve ervaringen gedeeld.

Inloop tussen 19.30 en 20.00. Daarna volgt een duurzaamheidspitch van Fairtrade Gemeente Gouda, groepsgesprekken over klimaatverandering en duurzaamheid, en een pitch over politieke betrokkenheid van jongeren. Aanmelden en vragen via: contactsophieheesen@gmail.com


Rouwcafé Boek en Troost

gouda • Boek en Troost organiseert iedere derde zondag van de maand het Rouwcafé. Een plek waar iedereen die door de dood een dierbare moet missen de gelegenheid krijgt om lotgenoten te ontmoeten. Het volgende rouwcafé wordt op zondag 17 december georganiseerd. Er is dit keer geen specifiek thema. Iedereen is welkom elkaar te ontmoeten in aanloop naar de Kersttijd. Zondag, 17 december 2023. Tijd: 15.00 - 17.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur. Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1.