Activiteiten vakantie Sportpunt Gouda

gouda • Sport• Gouda organiseert in de kerstvakantie verschillende sport- en beweegactiviteiten. Van 25 december 2023 tot en met 7 januari 2024 heeft SPORT•GOUDA weer een divers sport- en beweegprogramma opgezet voor verschillende leeftijdscategorieën. 

In het Groenhovenbad is van 2 tot en met 5 januari de mega Obstacle Waterrun. 'Op de grootste waterbaan van Gouda en omstreken kunnen bezoekers de uitdaging aangaan', aldus Sport• Gouda. 

Bezoekers die liever droog willen blijven, kunnen meedoen aan de Goudse Winterspelen in Sportcentrum de Mammoet. Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar wordt het sportcentrum op 28 december omgebouwd tot een sportinstuif met een winters tintje. Tijdens de Goudse Winterspelen is er tussen 09.00 en 10.00 een prikkelarm uurtje, met gedempt licht en geluid en kleinere groepjes. 

Kinderen met autisme (6 tot en met 5 jaar) kunnen deze vakantie meedoen aan de activiteit Sport & Autisme in de Dick van Dijkhal. Onder leiding van vaste begeleiders kunnen zij op 27 december bewegen. 

Ook zijn er activiteiten voor 12-plussers. Op 28 december kunnen meiden (12 tot en met 18 jaar) terecht voor Girls Only Sport 12+. Alle 12-plussers kunnen op 3 januari de strijd met elkaar aan tijdens het 5 vs 5 voetbaltoernooi. Beide activiteiten zijn gratis, vinden plaats in Sportcentrum de Mammoet en worden georganiseerd in samenwerking met gro-up buurtwerk. 

In het Groenhovenbad geldt er tijdens de twee weken kerstvakantie een aangepast openingstijdenrooster. Op woensdag 3 januari is er een spelmiddag in het zwembad voor de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Kijk voor alle informatie over de kerstvakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en voor inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.