Olympia krijgt flink pak slaag: 5-1

Gouda • Tweedeklasser Olympia leed een pijnlijke 5-1 nederlaag tegen FC Oudewater. De Gouwenaars kwamen in de 11e minuut op voorsprong door Lion van de Velde, maar stonden bij rust reeds met 3-1 achter. Na de pauze drong Olympia aan. FC Oudewater counterde vervolgens naar 5-1. Olympia zakte naar de 13e plek. DONK verspeelde bijna een 3-0 voorsprong tegen CSW. Door doelpunten van Thijn Hulscher, Bas Houdijk en Jeroen Borsboom leek de formatie van trainer Rene van Beek een veilige marge te hebben, maar CSW kwam tot 3-2 terug. Dat was ook de eindstand. DONK deelt de koppositie met VUC. Siveo '60-ONA eindigde in 1-1. Jeroen Camfferman scoorde. Gouda werd door VEP van de mat gespeeld en verloor met 6-0.