Afbeelding

Jamclub bij So What!: ontmoetingsplek voor muzikanten, vrienden en muziekliefhebbers

Nieuws

GOUDA • Poppodium So What! in Gouda lanceert zaterdag 16 december een nieuw concept: de Jamclub. Dit gratis toegankelijke evenement biedt muzikanten de kans om spontaan het podium te betreden en samen te jammen of voorbereide nummers te spelen. Het initiatief komt van Julie en Danny, Gouwenaren die drie maanden geleden het idee kregen voor een informele muziekavond in hun stad.

De Jamclub fungeert als een ontmoetingsplek voor muzikanten, vrienden en muziekliefhebbers. Muzikanten kunnen zich vooraf voorbereiden of ter plekke aanmelden voor een podiumsessie van tien tot vijftien minuten, afhankelijk van de beschikbaarheid. Alle muziekstijlen zijn welkom, waardoor het evenement ook voor het publiek een kans biedt om nieuwe muzikale ontdekkingen te doen.

Naast de muziek is er ook aandacht voor speciaalbier, waar Gouda bekend om staat. So What! heeft een speciale bierproeverij samengesteld die perfect aansluit op de muzikale sfeer van de Jamclub.

De Jamclub begint om 20.00 uur op zaterdag 16 december in Poppodium So What!, gelegen aan Vest 30 in Gouda. Voor meer informatie en gratis tickets. Kijk hier voor meer informatie.