• Brede School Gouda is blij met de nieuwe poppenkast.
• Brede School Gouda is blij met de nieuwe poppenkast. Foto: Aangeleverd

Donatie poppenkast aan Brede School

gouda • Lions Gouda Hera heeft een poppenkast gedoneerd aan het project 'Spel op de hoek' van Brede School Gouda.

Het project “Spel om de hoek’ is een project voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In vier wijkcentra in Gouda komen de ouders en kinderen bij elkaar om te kletsen en te spelen, waarbij het stimuleren tot ontwikkeling bij de kinderen voorop staat.

Stevige poppenkast
Het project is volledig afhankelijk van vrijwilligers en vrijwillige bijdragen van bestaande organisaties in Gouda. Een mooie, stevige poppenkast stond nog op hun verlanglijstje. De Lions Gouda Hera heeft deze wens vervuld.

'De poppenkast is een mooie manier om in gesprek te komen met de kinderen en (groot)ouders het spel vindt plaats onder begeleiding van stagiaires en pedagogische medewerkers', aldus Lions Club Herra. 

De poppenkast zal afwisselend op de 4 locaties aanwezig zijn, meldt Lions Club Hera.

Gouda kent vier locaties ‘Spel om de Hoek’: Maandag van 9.00 uur tot 11.00 uur in het Nelson Mandela Centrum (Oost), dinsdag van 9.00 uur tot 11.00 uur in van Noord, winkelcentrum Bloemendaal (Noord), dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Walvis, Korte Akkeren (West) en donderdag van 9.00 uur tot 11.00 uur in de Biep, Korte Akkeren (West).