Relatieavond

gouda • Loveweek Gouda organiseert op 11 juli een relatieavond. Tijdens deze avond worden deelnemers meegenomen langs 7 thema's zoals communicatie, conflicten, goede seks en liefdestalen. 

Deelnemers gaan ook zelf in gesprek. Loveweek zorgt voor een hapje en een drankje en muziek, zodat de gesprekken privé zijn. 

De inhoud van deze avond is gebaseerd op de Marriage Course, www.marriagecourse.nl. Deze relatieavond is deel van de Loveweek Gouda die van 10-14 juli duurt. Kijk voor meer informatie op: www.loveweekgouda.nl.
De avond is gratis. Aanmelden via jo.mat@hetnet.nl Tijdig voorafgaand aan de avond ontvang je meer informatie, zoals de locatie.


Vakantieouders gezocht voor kansarme Berlijnse kinderen

regio • Al ruim 60 jaar wordt door Pax Kinderhulp reizen voor kansarme en kwetsbare kinderen georganiseerd. Voor aankomende zomer zoekt Pax Kinderhulp reizen in deze regio vakantiegezinnen die een Berlijns kind een onvergetelijke ervaring willen geven. Het gaat om twee of drie weken in de periode van 15 juli tot en met 04 augustus 2023. De kinderen zijn 5 tot en met 12 jaar en kennen vanwege problemen van vooral sociaaleconomische aard, geen normaal gezinsleven.Het gaat tijdens deze vakantie niet om dure uitstapjes of luxe cadeaus, maar om tijd, liefde en aandacht. Het is de bagage voor later, die de vakantie van onschatbare waarde maakt. De ervaring leert dat veel gezinnen een langdurige band opbouwen met het vakantiekind. 

Meer informatie of vrijblijvend informatief bezoek: 0647643848 of info@paxkinderhulp.nl. Kijk op www.paxkinderhulp.nl of op facebook.