• De makers van het magazine.
• De makers van het magazine. Foto: Hermen Buurman

Tweede editie Magazine GO!

gouda • De tweede editie van het lifestyle magazine GO! is vanaf woensdag 31 mei gratis op te halen in Gouda en omgeving.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de tweede editie van het gratis af te halen magazine GO! Het tijdschrift met artikelen voor en door Gouda verscheen vorig jaar november voor het eerst. Vanaf woensdag 31 mei is de tweede editie op te halen bij diverse afhaalpunten in de stad, onder andere in de binnenstad, Goverwelle, Westergouwe en in winkelcentrum Bloemendaal. De locaties zijn te vinden via de website www.gogouda.nl. 

Deze glossy staat boordevol interviews met bijzondere inwoners van Gouda, de leukste hotspots in de stad, de beste uitgaanstips en inspirerende verhalen. 

Een magazine voor Gouwenaars en mensen die zich verbonden voelen met de stad, die geïnteresseerd zijn in lifestyle, fashion, wonen en uitgaan, maar ook mooie persoonlijke reportages met inhoud willen lezen. Ze willen verhalen uit hun eigen regio en herkennen zich in de allure van de stad Gouda.

Wedstrijd

Nog een goede reden om het magazine op te halen: er is een wedstrijd uitgeschreven, met een mooie prijs in het vooruitzicht. Nieuwsgierig? Kijk hiervoor op onderstaande link.

q goudsepost.nl/winactie