Muzikanten samen tijdens jamsessies Houtmans- plantsoen

gouda • Goudse muzikanten beklimmen op de zaterdagen 13 mei en 10 juni het podium voor een jamsessie bij het Houtmansplantsoen. Bekende en minder bekende artiesten spelen diverse genres in de monumentale muziektent. 

De komende edities zijn een vervolg op de twee edities van vorig jaar tijdens Gouda750. "Verwacht een vrije improvisatiesessie van een bontgezelschap muzikanten. Funk, jazz, blues en rock; alles is mogelijk", geeft organisator Marcel Kamphuis aan. "Prettig om naar te luisteren, maar ook een prima plek voor een picknick met het gezin of als vriendengroep, met livemuziek op de achtergrond. Ideaal om het weekend mee te vieren als luisteraar of muzikant. Iedereen is welkom om mee te komen doen: haak aan en speel mee. Neem vooral ook je instrument mee. Tijdens de edities in 2022 werd er door meer dan twintig muzikanten in verschillende samenstellingen muziek gemaakt. De kern van de jamsessies bestaat uit Norbadenco & Friends. Een kleurrijke Goudse zanger en gitarist die graag mensen en stijlen verbindt. Zijn Marokkaanse roots en flamenco-invloeden zijn terug te horen in zijn muziek.”

De jamsessies zijn gratis toegankelijk voor publiek en voor de deelnemers wordt een geluidset, microfoons en alles verzorgd. Aanmelden als muzikant is niet verplicht, maar kan wel via jamsessiesgouda@gmail.com.