• 11 medewerkers van Promen hebben hun praktijkverklaring behaald.
• 11 medewerkers van Promen hebben hun praktijkverklaring behaald. Foto: Aangeleverd

Feest bij promen: medewerkers geslaagd

gouda • Het was feest bij Promen. In totaal hebben 11 medewerkers praktijkverklaring in ontvangst genomen. 'We zijn trots op onze medewerkers: Pepijn, Natasja, Heleen, Michael, Jessica, Abdi, Wilma, Mark, Angela, Michael en Bianca,' laat Promen weten.

Twee medewerkers hebben hun praktijkverklaring behaald in de leerlijn Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Eén van hen in het Huis van de Stad in Gouda en de ander bij gemeentehuis Capelle aan den IJssel. 

Daarnaast hebben negen medewerkers hun praktijkverklaring behaald in de leerlijn Assistent logistiek. Een aantal van hen via een groepsdetachering bij Mediq, PostNL of SC Johnson. Anderen op één van onze productieafdelingen in Gouda of Capelle aan den IJssel.

Mooi resultaat

'De praktijkverklaring zorgt voor erkenning, trots en plezier op de werkvloer,' zegt een woordvoerder van Promen. 'Het geeft zicht op het ontwikkelpotentieel en de geschiktheid van onze medewerkers voor bepaalde branches. De praktijkverklaring is het bewijs dat zij de vakvaardigheden uit deze mbo-opleiding op niveau 1 beheersen. En dat is een mooi resultaat.'

Wederzijds leren

'Het leren op de werkvloer heeft plaatsgevonden onder begeleiding van onze praktijkopleiders,' legt een woordvoerder van Promen uit. 

'Deze voorlieden, afdelingsmanagers en jobcoaches hebben tijdens de uitreiking de deelnemers persoonlijk toegesproken. Het is mooi om te horen hoe er wederzijds geleerd wordt en dat doorzettingsvermogen en een goede samenwerking leiden tot dit feestelijke moment.'

q   www.promen.nl