• Het Vrijbuiter Event is op zaterdag 1 april.
• Het Vrijbuiter Event is op zaterdag 1 april. Foto: Aangeleverd

Save the date: het Vrijbuiter Event

gouda • Het Vrijbuiter Event vindt plaats op 1 april. Een evenement voor de echte kampeerliefhebber: op het event is allerlei informatie te vinden over buitenvakanties. Vragen over gezinsvakanties op de camping, een week wandelen met je rugzak op of de inrichting seizoensplekken: ze worden beantwoord tijdens het evenement.

Vrijbuiter werkt samen met honderden mooie kampeer- en outdoormerken. Tijdens het event kunnen bezoekers hen vragen stellen, maar er is ook genoeg te zien en te doen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een demonstratie van een opblaasbare tent bekijken en zelf ervaren hoe snel deze soort tenten op te zetten zijn. Ook staat Dorema klaar voor de voortenten-keuzehulp, en Dare to be Different om daktenten te checken. 

Daarnaast zijn liefhebbers van het camper-kamperen tijdens het event op de goede plek. Ventje is aanwezig en geeft een presentatie over hun mooie Volkswagen camperbussen met handige, flexibele inbouw. Ook advies voor de beste rugzak voor een trektocht of een maand backpacken wordt gegeven.

Voetanalyse

Bezoekers kunnen ook zelf de handen uit de mouwen steken en dingen zelf ervaren. Doe een workshop schoenonderhoud, maak een persoonlijke voetanalyse met Sidas en doe de Lowa Experience Trail. Daarnaast is er een Slaapmattentest. Hoe comfortabel kun je liggen op een ijsplaat? Of op een onderlaag van kiezelstenen? 

Bordspelletjes

Kamperen en een vuurtje maken gaan hand in hand. Tijdens het event kunnen kids zelf leren hoe je dit doet. Ook zijn er genoeg bordspelletjes te doen. Er is een Caravan photobooth waarin bezoekers vakantie-kiekjes kunnen maken.  Ook is er een foodtruck aanwezig.

Korting

Naast de activiteiten, zijn er aanbiedingen en winacties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een weekendje weg winnen in een camper, of meedoen aan een andere prijsvraag. En bij besteding van elke 100,- krijgt de koper een giftcard ter waarde van 5,-.

q   www.vrijbuiter.nl