DONK blijft wisselvallig

gouda • Het is de laatste weken vallen en opstaan met DONK. De Goudse tweedeklasser ging met 4-2 onderuit tegen middenmoter Foreholte. Niettemin heeft de ploeg van trainer Pieter van Zoest nog volop kansen om een prijs te pakken. Koploper Aalsmeer lijkt ongenaakbaar, maar de nummers 2 tot en met 7 op de ranglijst vechten wekelijks om de tweede plaats. DONK staat op de vierde plek. De concurrentie bestaat uit Alphia, RCL, Oudewater, EMM '21 en ESTO. Een spannender verloop van de competitie kan je je niet voorstellen. DONK nam in Voorhout tegen Foreholte in de 5e minuut een 0-1 voorsprong door topscorer Jeroen Borsboom. Nog voor rust kwam Foreholte echter op 2-1. Borsboom zette de Gouwenaars in de 70ste minuut op gelijke hoogte: 2-2. De aanvaller meende dat DONK in de tweede helft een zuivere strafschop door de neus werd geboord. In de slotfase sloeg Foreholte alsnog toe met twee treffers: 4-2. DONK neemt het zaterdag op tegen Legmeervogels.