Mokerslag voor gretig Jodan Boys

GOUDA • Een mokerslag trof Jodan Boys in de slotminuut van het treffen met Capelle. Een kopbal van Capellenaar Veiga Lopes betekende 1-0 en zorgde ervoor dat de Goudse vierde divisionist een punt misliep. Jodan Boys maakte in de voorgaande negentig minuten de meeste aanspraak op de winst. Trainer Erik van Zoest had twee debutanten opgesteld: jeugdspelers Nadir Ben Hadou en Alex van Waardenburg. Ben Hadou kreeg meteen een kans. Hij werd de diepte ingestuurd en ging met de bal aan de voet op doelman Marc van Splunter af. Van Splunter ronselde de bal uit het doel. Er zouden nog een aantal van zulke goede mogelijkheden komen. In de tweede helft drong Capelle Jodan Boys nog iets meer terug. Daartegenover stond dat Jodan Boys meer mogelijkheden kreeg. Er lag veel ruimte achter de Capelse verdediging. Waar het duel leek af te stevenen op een gelijkspel, kreeg Jodan Boys toch weer een lelijke tik in blessuretijd. Een afdraaiende hoekschop van Lars Bosscha werd snoeihard binnen gekopt.