Henk Krueger (68) in de problemen door gestolen tas

gouda • Tien dagen geleden ging het goed mis. Henk Kreuger, wonend aan het Reeuwijkpolderplantsoen 19, kreeg tijdens het leeghalen van zijn auto een telefoontje en was daardoor afgeleid. Hij vergat vervolgens zijn auto af te sluiten. Naar nu blijkt is een boodschappentas met (zakelijke) administratie in de auto blijven staan. Diezelfde nacht moet deze door een dief zijn meegenomen, want de tas is spoorloos verdwenen.

Het is een buit waar de dief niets aan zal hebben. De eigenaar van de administratie is door de diefstal echter ernstig in de problemen gekomen en zit met de handen in het haar. Wie de tas met administratie ergens vindt en terugbrengt, kan een beloning tegemoet zien van €500. De vinder kan contact opnemen via 06-53530943.


Hersenstichting bedankt gulle gevers

gouda • Van 30 januari tot en met 4 februari 2023 collecteerden 20.000 vrijwilligers van de Hersenstichting voor meer hersenonderzoek. In Gouda is maar liefst € 8137,43 opgehaald, laat de stichting weten. 'We zijn erg trots op al onze vrijwilligers en gulle gevers en bedanken hen namens de 4 miljoen Nederlanders met een hersenaandoening,' aldus de stichting. 

'Met deze mooie opbrengst financieren wij onderzoek en innovaties, geven we voorlichting en zetten we het belang van onze hersenen overal op de agenda. Al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden. Dat mogen we niet laten gebeuren.'

Donatie

De collecteweek gemist? Doneren kan via NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting, Den Haag of doneren via de website. 

q www.hersenstichting.nl