• De Dial Q Quiz is op 12 maart in Filmhuis Gouda.
• De Dial Q Quiz is op 12 maart in Filmhuis Gouda. Foto: Aangeleverd

Dial Q Filmquiz bij Filmhuis Gouda

gouda • Liefhebbers van films en spelletjes opgelet: de negende editie van de Dial Q Filmquiz komt naar Filmhuis Gouda. De quiz is op 12 maart in Filmhuis Gouda. 

'Een dag met live sketches, meesterlijke mashups, animaties, wilde gok-rondes en een stapelgek slot,' schrijft de organisatie. Ieder jaar wordt er een nieuwe quiz samengesteld, zo ook dit jaar.

Onvergetelijk

Gouwenaars kunnen zich aansluiten met vrienden in een team en er valt een trofee te winnen. 'Een paar uur onversneden filmquiz-plezier, zelfs als je op geen enkele vraag een antwoord hebt,' aldus de organisatie.
Geen actieve herinneringen aan titels of acteurs? Geen probleem, laat de organisatie weten. 'Meemaken is al onvergetelijk.'

Tournee

Dial Q Filmquiz is een quiz vol animaties, mash-ups, gok-rondes én real live method-acting. De quiz doet een tournee langs verschillende filmtheaters van Nederland en komt in maart langs Gouda.

Geïnteresseerden kunnen online kaartjes bestellen, samen met hun team. Verzin een teamnaam en zoek een plekje in de zaal. Vanaf 14.30 kunnen de teams van maximaal 4 personen zich inschrijven. De quiz is van 15.00 tot 17.30.

q  www.filmhuisgouda.nl