Jodan Boys puzzel voor Erik van Zoest

gouda • Jodan Boys-trainer Erik van Zoest moet wekelijks puzzelen om een representatief elftal op te stellen. Tegen koploper Kloetinge ontbraken vijf basisspelers. De Gouwenaars verloren dit treffen met 0-1. Massimo de Michele en Jeroen Sarton begonnen in de basis. Kloetinge was in Gouda uit op eerherstel. De Zeeuwen kregen na een klein kwartier de eerste kans. Een speler van Kloetinge kwam in kansrijke positie en probeerde de bal over de uitgekomen JB-doelman Luuk Brand te lobben, maar de bal belandde in het zijnet. Jodan Boys zakte in en Kloetinge probeerde de Goudse defensie te slechten. De verdediging hield echter goed stand. Het enige wat Jodan Boys zich kon verwijten was het snelle balverlies. Twee minuten voor rust was het raak voor Kloetinge. Een indraaiende hoekschop werd binnen de vijf meter binnen gekopt: 0-1. Na rust vocht Jodan Boys fel voor de gelijkmaker, maar stuitte op de Zeeuwse doelman. Rick Wils kopte in blessuretijd de bal naast de paal.