• De opening van de nieuwe winkel.
• De opening van de nieuwe winkel. Foto: Jan van den Berg

.

D-reizen heeft haar nieuwe, verbouwde winkel geopend. Op zaterdag 11 februari was het gezellig druk in de winkel, met onder andere klanten die met een glaasje bubbels het feestje mee vierden. Wethouder Thierry van Vugt was aanwezig om het lintje door te knippen: 'Een aanwinst voor het winkelcentrum,' noemde hij de vernieuwde winkel. 

De herkenbare frisse oranje en blauwe D-reizen kleuren zijn verwerkt in het interieur. 'De winkel heeft een frisse en tegelijkertijd warme en toegankelijke uitstraling gekregen, waarbij beleving centraal staat. Dit hebben we gedaan door onder andere gebruik te maken van grote visuals op de muren brengen wij klanten nu direct in vakantiesferen’ aldus winkelmanager Mirella de Jong. De winkel is, mede door de nieuwe gevelreclame, direct zichtbaar op het moment dat je de ruime parkeerplaats op rijdt. Een andere zichtbare verandering is dat er werkplekken per reisagent zijn gecreëerd die meer privacy geven om echt te kunnen focussen op persoonlijke aandacht voor de klant. Een centraal ontvangstpunt en de persoonlijke werkplekken zorgen voor een open uitstraling in de winkel. 

Het ervaren team, bestaande uit Claribel, Patricia, Angelique en Petra, staat vol enthousiasme klaar om iedereen te helpen. De winkel heeft een openingsactie: tot en met 31 mei ontvangt men € 50,00 korting op D-holidays reizen.