Sionskoor zoekt projectleden

gouda • Het Sionskoor is een landelijk projectkoor dat haar eerste project gehad heeft in 2022. Peter Wildeman is dirigent van het totaalkoor. Door de positieve ervaringen van zowel koorleden als werkgroep, is besloten om een tweede project te starten in maart 2023 D.V. Dit koor is bedoeld voor iedereen bij wie de psalmen een belangrijke plaats innemen.

Het Sionskoor wil 4 concerten geven voor goede doelen binnen de gereformeerde gezindte zoals stichting HVC en stichting Ontmoeting. Het repertoire bestaat uit psalmen, psalmbewerkingen en een enkel geestelijk lied. Alle leeftijden zijn welkom (m.u.v. jonge kinderen). Het is mogelijk om als gezin mee te doen. Er geldt een speciaal tarief voor gezinnen.

Aanmelden via www.sionskoor.nl, daar vindt u ook alle repetitie- en concertdata.


Digitaal op de koffie bij Humanitas: kennismaken met vrijwilligerswerk

regio • Humanitas organiseert op dinsdagmiddag 7 maart van 16.00-17.00 uur een digitaal koffie-uurtje. Geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met het vrijwilligerswerk bij Humanitas en vragen stellen tijdens het koffiedrinken, zonder de deur uit te gaan. 

'We nemen u met behulp van korte filmpjes mee in de activiteiten Samen Optrekken, Taalvaardigheid, Hulp bij Geldzaken en de Begeleide OmgangsRegeling (BOR) voor ouders en kinderen bij een echtscheiding,' schrijft Humanitas.

Lekkernij 

Aanmelden kan tot 3 maart via midden-holland@humanitas.nl. Zet uw adresgegevens erbij, dan stuurt Humanitas de link voor de bijeenkomst en een lekkernij voor bij de koffie (regio Gouda/Krimpenerwaard/Reeuwijk/Waddinxveen).

q www.humanitas.nl/midden-holland